Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Άσκηση στο γυμναστήριο; Την κάνεις λάθος φίλε!

Ή να πω καλύτερα φίλη;
Γιατί μάλλον οι γυναίκες ταιριάζουν καλύτερα στο παρακάτω προφίλ:
- δεν κάνουν επαρκή βάρη ή και καθόλου βάρη γιατί τρέμουν μήπως γίνουν
υπερβολικά μυώδεις
- κάνουν πολύωρη,χαλαρή αερόβια σε διαδρόμους δίκην χάμστερ
- περικόπτουν τις θερμίδες τους οδηγούμενες σε μια μικρότερη και χειρότερη βερσιόν του εαυτού τους και μάλιστα προσωρινή γιατί στραπατσάρουν άγρια το μεταβολισμό τους
- αποκτούν ψύχωση με τους δείκτες της ζυγαριάς.
Θα το ‘χετε συναντήσει συχνά το προφίλ αυτό,ε; Ίσως μάλιστα να εμπίπτετε κι εσείς σ’ αυτό!
Θα κοκορευτώ τώρα αλλά δεν πειράζει! Από τότε που ανέβασα το blog αυτό,εκατοντάδες γυναίκες και άντρες άλλαξαν τον τρόπο που γυμνάζονται και τρώνε με αποτέλεσμα να αλλάξει το σώμα τους,η υγεία τους και η διάθεσή τους σε χρόνους ρεκόρ και να βρουν αυτό που χρόνια έψαχναν σε λάθους ατραπούς!
Για να χάσετε κιλά κυρίες μου δεν υπάρχει καλύτερη οδός από τα βάρη! Τα βάρη δίνουν μύες και οι μύες είναι ότι το καλύτερο για ένα αυξημένο βασικό μεταβολισμό!
Κι αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, το ορμονικό του προφίλ είναι τέτοιο που δεν τους επιτρέπει να γίνουν ογκώδεις!
 Ο μόνος κίνδυνος είναι να γίνουν σέξι! Αυτό το “τονωμένο” σώμα που ονειρεύονται κι επιδιώκουν δεν είναι τίποτα άλλο από τους μύες που εξορκίζουν.
Οι περιοριστικές αντιλήψεις με τις οποίες έχουν εμποτιστεί παιδιόθεν οι γυναίκες είναι που τους οδηγούν σε λάθος μονοπάτια σε ότι αφορά το fitness!
Oι γυναίκες μπορούν ότι και οι άντρες και μάλιστα υπάρχουν πολλές γυναίκες που με τις επιδόσεις του φέρνουν εμάς τους άντρες σε αμηχανία!
Αλλά θα πρέπει να αλλάξουν το πλαίσιο της σκέψης τους και να βγουν έξω από τη ζώνη άνεσής τους!
Τι προτείνω:

Δεν υπάρχουν σχόλια: