Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

To Fitness είναι τρόπος ζωής!

Fitness is a lifestyle!
Η στιγμή που δημοσιεύεται το παρόν άρθρο σίγουρα δεν είναι τυχαία! Πρόκειται για την περίοδο είναι << φορτωμένος>> από τα προβλήματά του αλλά που η πλειοψηφία του κόσμου αρχίζει και ενδιαφέρεται για το σώμα του, και για την υγεία του... Αν κάνετε λοιπόν μια βόλτα στα γυμναστήρια θα τα δείτε γεμάτα, με ανθρώπους που μπορεί να έχουν να γυμναστούν καιρό ή ακόμα να μην έχουν ξαναγυμναστεί ποτέ στη ζωή τους.
Όπως θα γνωρίζουν οι τακτικοί μου αναγνώστες, το  http://athleticogym.blogspot.gr/ προσπαθεί να περάσει στο κόσμο την ιδέα ότι το Fitness είναι τρόπος ζωής, που δεν έχει εποχή και είναι ανεξάρτητο καιρού, διάθεσης και άλλων παραγόντων.
Βέβαια ακόμη και μια τρίμηνη-τετράμηνη ενασχόληση με τη γυμναστική είναι καλύτερη από το τίποτα, αλλά ίσως ήρθε η ώρα, αυτή τη στιγμή να σηματοδοτήσει και τη συστηματική και σοβαρή ενασχόληση σας με το Fitness.
Θα αναρωτηθείτε πολλοί, γιατί χρησιμοποιείται η λέξη Fitness και όχι η λέξη γυμναστική. Η απάντηση είναι απλή, το Fitness είναι κάτι πιο σύνθετο και πιο πολύπλοκο από την κλασσική γυμναστική που εκτελούν οι περισσότεροι θαμώνες των γυμναστηρίων. Το Fitness συνδυάζει προπόνηση με βάρη, σοβαρή καρδιοαναπνευστική αντοχή, υποστηρικτική διατροφή και το σημαντικότερο, μια δυναμική προσωπικότητα ενός ανθρώπου που είναι μέγιστα παραγωγικός στη δουλειά του και στις υποχρεώσεις του. Και για να έρθει το τελευταίο απ’ όσα αναφέρθηκαν, είναι μονόδρομος να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Ένας άνθρωπος με αυξημένη σωματική δραστηριότητα, έχει αποδεδειγμένα μεγαλύτερα ποσοστά ενέργειας και διεκπεραιώνει καλύτερα τις υποχρεώσεις του!
Ήρθε η στιγμή λοιπόν να αφήσετε το δέντρο και να κοιτάξετε το δάσος! Αυτοσκοπός δεν είναι ένα αψεγάδιαστο σώμα, που στην τελική έρχεται και παρέρχεται. Αυτοσκοπός πρέπει να είναι μια σφύζουσα υγεία, που θα σας κρατήσει μακριά από γιατρούς και φάρμακα! Και μην έχετε καμιά αμφιβολία πως από τη στιγμή που θα τηρήσετε τους βασικούς κανόνες του Fitness, το αψεγάδιαστο σώμα θα έρθει από μόνο του, σχεδόν νομοτελειακά! Το βήμα που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να κάνετε τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής, μακριά από υπερβολές και υποχονδρισμούς.
Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους, αυτή η περίοδος να σηματοδοτήσει την συστηματική ενασχόληση σας με το Fitness. Σε αυτή σας τη προσπάθεια, το http://athleticogym.blogspot.gr/ θα είναι δίπλα σας, με άρθρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: