Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι πέντε τροφές που καταστρέφουν τη σεξουαλική ζωή!

Κι όμως είναι πραγματικότητα… Κάποιες τροφές μπορούν να γίνουν καταστροφικές για την σεξουαλική σας ζωή…
Είναι υποχρέωση μας να σας τις γνωστοποιήσουμε κι εσείς εν τέλει να πράξετε κατά το δοκούν… Οι επιλογές μας εξάλλου είναι καθαρά προσωπικές… Ας ξέρουμε τουλάχιστον και ποιες οι συνέπειες…

1. Αλάτι
Η υψηλή πρόσληψη νατρίου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην υψηλή πίεση του αίματος, το οποίο, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Tulane, προκαλεί στυτική δυσλειτουργία που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φάρμακα ED.

2. Σόγια
Μια μελέτη του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι μια διατροφή πλούσια σε σόγια μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οιστρογονικές ιδιότητες του φασολιού μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

3. Κονσερβοποιημένες τροφές
Μέσα σε σχεδόν κάθε κονσέρβα είναι μια επένδυση που περιέχει BPA. Οι άνδρες που εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν στυτική δυσλειτουργία και επτά φορές πιο πιθανό να αναφέρουν προβλήματα με την εκσπερμάτιση.

4. Κορεσμένα Λιπαρά
Αυτά είναι μεταξύ των χειρότερων μακροθρεπτικών συστατικών για την καρδιαγγειακή υγεία, η επιτυχημένη στύση εξαρτάται από την αποτελεσματική λειτουργία της καρδιάς.
5. Ζάχαρη
Μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να μειωθούν έως και κατά 25 τοις εκατό μετά από μια ακίδα σακχάρου στο αίμα. Όταν η τεστοστερόνη μειώνεται, το ίδιο κάνει και κάτι άλλο.Δεν υπάρχουν σχόλια: